AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, belediye çalışmaları hakkında bilgiler almak üzere Kırşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, beraberindeki heyet ile Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciyi makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, basına açık bölümde yaptığı konuşmada, Genel Başkan Yardımcımızı Kırşehir’de ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek “Genel Başkan Yardımcımız olarak ilk defa Kırşehir’e teşrif ediyorsunuz. Bizlerde sizlerden aldığımız destekle belediye başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bizlerde Kırşehir’de uyumlu bir kent oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda baya mesafe aldık” dedi.
Başkan Bahçeci, “Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek; şehrimizi daha refah, modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Rutin hizmetlerin yanı sıra kentin kronikleşen sorunlarını da dev projelerimizle çözmeyi amaçladık” şeklinde konuştu.
Rutin il ziyaretleri nedeniyle Kırşehir’e geldiklerini belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ise “Kırşehir’e gelerek belediyemizi ziyaret etmek istedik. Rutin olarak Türkiye’deki bütün belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Buradaki yapılan güzel çalışmaları diğer şehirlere aktarmak, diğer şehirlerde yapılan örnek çalışmaları da buraya aktarmak ve eksikleriniz var ise bunları izole ediyoruz” ifadesini kullandı.
Belediyecilik faaliyetlerinin kendileri açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Maalesef bu ülkede şehirlerimizin çok kötü bir tablosu olduğuna hep birlikte şahit olduk. Bizler AK Parti olarak AK Partili belediyelerin kullandığı kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanmasını önemsiyoruz. Bu anlamda belediyelerimizin mali ve idari performansı ile kamuoyu nezdindeki algılarını hassasiyetle takip ediyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ