Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal: “Biz birlikte Türkiye, biz birlikte Kırşehiriz”

14 Ağustos 2001 tarihinde Recep tayip Erdoğan tarafından kurulan ve 2002 yılından bu yana iktidarda bulunan AK Parti 20 yaşında.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık”  derken,  AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal da partisinin kuruluşunun 20. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj kutladı.  
“14 Ağustos 2001'de ‘Herşey Türkiye İçin’ anlayışıyla çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yeniliklere imza atarak ülkemize çağ atlatan AK Partimizin 20. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.” Diyen Başkan seher Ünsal, yayınladığı 20. Yıl mesajındı şunları ifade etti:
“14 Ağustos 2001'de Türkiye’nin içinde bulunduğu zor durumlara karşı bir çözüm yolu olarak kurulan AK Parti, Türk siyasi tarihi için bir milat olmuştur. Kuruluşundan 15 ay gibi kısa bir sürede tek başına iktidar olarak, milletimiz tarafından bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir. 3 Kasım 2002’de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde milletinin takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi her alanda marka haline getirmiştir. Hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihinde eşi görülmemiş bir başarı hikâyesi yazmıştır.
“AK Parti’nin davası milletin davasıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun davasını davası olarak gören aziz milletimizin AK Parti’ye olan desteği her zaman katlanarak devam etmektedir. K Parti teşkilatının inanmış kadroları olarak, ilk günkü heyecan, azim ve inançla Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edecektir.
“Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm engellemelere ve zorluklara rağmen milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacaktır.
“AK Parti kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin her bir köşesine hizmet ulaştırırken Kırşehir’e de önemli yatırımlar yapılmıştır.
“Kırşehir’in ilçeleri, kasabaları, köyleri, Hamdolsun eğitimden sağlığa, ulaştırmadan tarıma, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda hizmetlere ulaşmıştır ulaşmaya devam edecektir.
“AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasına vesile olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum.
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, Ahirette irtihal edenleri rahmet ve şükranla yad ediyorum.
“Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar bizlerle omuz omuza vererek çalışan, ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ diye emek sarf eden başta kurucularımız olmak üzere, sandık müşahitlerimiz, okul bina sorumlularımız, seçimlerde köy köy ev ev gezen dava arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, gençlerimiz kadınlarımız, partimiz üyesi olmasa da gönüllü olarak destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Partimizin 20. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 
“Biz birlikte Türkiye, biz birlikte Kırşehiriz.” (HABER: BEYHAN BALLI)