KIRŞEHİR’DE AK Parti Gençlik Kolları’nın ilçe kongreleri yapıldı.

AK Gençlik Kırşehir’de ilçe kongrelerini tamamladı.
AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Dilek, Genel Merkez MKYK Üyesi Burak Güngör’ün katılımı ile 6 ilçede kongrelerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti.
Karlı yollara, zor şartlara rağmen engel tanımadan bütün ilçelere giderek teşkilatlarıyla kucaklaştıklarını belirten Dilek, “AK Gençlik, kendisine umut bağlayan bu aziz milleti, kendisini örnek alan ülkemiz gençlerini inşallah hayal kırıklığına uğratmayacak” dedi.
İlçelerde yeni başkanları ve yeni yönetimleri seçtiklerini belirten AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Dilek, Mucur’da Ali Osman Ekim, Boztepe’de Kasım Aydın, Akpınar’da Abdussamet Doğan, Kaman’da Arif İnanç, Akçakent’te Ramazan Yılmaz ve Çiçekdağı’nda Muhammet Doğan’ın Gençlik Kolları Başkanı olduğunu belirtti.
Dilek, “AK Gençlik olarak, gençliğe çok önem ve değer veren bir partide siyaset yapmanın gerçekten büyük bir ayrıcalık olduğunun bilinciyle yeni seçilen bütün arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyor, yeni Türkiye yolunda yapacakları çalışmalarda başarılar diliyor, yapılan kongrelerimizin Kırşehir gençliğine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.