MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal:
“Adaylıktan çekileceğim haberleri mesnetsizdir”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Onur Köksal, son günlerde bazı taraflı haber sitelerinde kendisinin Kırşehir’den adaylıktan çekileceğine dair haberler yer almasına tepki göstererek, “Bu algı operasyonları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Adaylıktan çekileceğime dair haberler asılsız ve mesnetsizdir” dedi.
Kırşehir’de aday olarak yola çıktığı günden bu ana şahsına teveccühünün giderek artmaya başladığına dikkat çeken MHP Başkan adayı Onur Köksal, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
“Bu kutlu yola çıktığımız ilk günden bu güne; gittikçe artan ve Allah'ın izniyle artmaya devam edecek olan teveccühünüz, birlikte yönetmeye talip olduğumuz Kırşehir'imizin makus talihini değiştirecek olan projelerimiz, şahsımı en güçlü aday yapmıştır. Son günlerde taraflı haber sitelerinde adaylıktan çekileceğime dair mesnetsiz ve bir o kadar da şuursuz haberler yer almaktadır. Şehrimizin benimsediği, ‘Bizim Onur’ diye bağrına bastığı şahsıma yönelik yapılan bu algı operasyonu hiçbir zaman amacına ulaşmayacaktır. Memleketim evladına sahip çıkacaktır. Siyasetimizi kirletmeden, hemşehrilerimizi ötekileştirmeden, MHP'ye yakışan bir iradeyle yolumuza sonunu kadar devam edeceğimizden zerre kadar şüpheniz olmasın. Saygılarımla...” (HABER: BEYHAN BALLI)