Kırşehir’de kurulu bulunan ve 5 bine yakın kişinin istihdam edildiği Petlas Lastik Fabrikası’nın yenilenen marka vaadi olan “Güç” kavramı üzerine kurguladığı “Petlasİle Güç Sende”  reklam filmi yayına girdi.

Hayvancılık işletmelerinde damızlık amacıyla kullanılacak hayvanlara ilişkin usul ve esaslar düzenlendi
Hayvancılık işletmelerinde damızlık amacıyla kullanılacak hayvanlara ilişkin usul ve esaslar düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Lastikte güç kavramını markanın ve fabrikanın gücüyle özdeşleştirerek filmin odağına aldığı yeni filmde, Petlas severlere marka hakkında bilmedikleri birçok özelliği anlatılıyor.

Otomobil, otobüs, kamyon, otobüs, traktör, iş makinesi gibi kullanım alanlarının yanında yarış araçları, askeri araçlar ve hava araçları için ürettiğimiz lastiklerle rakiplerinden ayrışmanın altını çizdiği filmde, sürücülerin güvenliği için ihtiyaç duyduğu gücü, gelişmiş üretim olanakları ve dünyanın dördüncü Uluslararası Test Merkezi de olan ar-ge merkeziyle sunabildiği vurgu yapılıyor.

Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikası olacak Petlas300 farklı desende 3 bin 500 farklı ürün sunacak.Her birini Türkiye’de tek olan kendi test pistinde sınayacak.(HABER: İLKNUR ÖNCÜ)

Muhabir: Çiğdem Sönmez