5 Haziran Cuma Günü Kırşehir'de Nöbetçi Eczane
5 Haziran Cuma Günü Kırşehir'de Nöbetçi Eczane
İçeriği Görüntüle

2026 Uluslararası Biyolojik Çeşitlilik Günü kapsamında Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Kırşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte doğayla iç içe unutulmaz bir gün geçirdi.

Öğrenciler, Kırşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Hasan Tezer tarafından karşılandı. Etkinliğin ilk bölümünde Tabiat Müzesi’ni gezen öğrenciler, yaban hayatını yakından tanıma fırsatı bulurken biyolojik çeşitliliğin önemi hakkında da bilgi edindi.

712196568 1302647915312428 8398501719219094562 N-1

Daha sonra Aşıkpaşa Tabiat Parkı’nda düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan öğrenciler, doğayı keşfederek hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşadı. Doğal yaşamı yerinde gözlemleyen minikler, çevre bilinci ve doğa sevgisi konusunda önemli kazanımlar elde etti.

Kırşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri, doğaya duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla eğitim ve farkındalık çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Etkinlik, öğrencilerin doğayla bağ kurmasına katkı sağlayan anlamlı bir organizasyon olarak dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ