Kırşehirspor'un tecrübeli oyuncusu Musa Bulut, 0-0 sona eren Ağrıspor maçının ardından gazetemizin spor muhabiri Salih Hançer’e açıklamalarda bulundu. Bulut, karşılaşma boyunca üstün oyun sergilediklerini ancak gol yollarında şanssız olduklarını belirtti.
"GALİBİYET HEDİYE EDEMEDİK, AMA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"
Musa Bulut, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, takımının sahada rakibine göre daha üstün olduğunu ifade etti. “Bugün sahada üstün olan taraf bizdik. Birçok net pozisyona girdik fakat bunları gole çeviremedik. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. Bu takımın kalitesi ve hedefleri var, önümüzdeki haftalarda daha güçlü döneceğiz” dedi.
"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR, AMA GÜÇLÜ DÖNECEĞİZ"
Kırşehirspor’un her geçen hafta daha iyi bir ivme yakalayacağını belirten Bulut, “Ağrıspor maçının genelinde top bizim elimizdeydi. Bir hafta boyunca rakibimizin avantajlı yönlerini inceledik. Maalesef şanssızlık, bizim lehimize gelişmedi. Bütün taraftarlarımızdan bu pozisyonlar için özür diliyorum. Biraz daha zamana ihtiyacımız var, ancak mücadele konusunda takım arkadaşlarıma ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
"YEŞİLYURT MAÇI İÇİN HAZIRIZ"
Bulut, önümüzdeki haftaki Yeşilyurt maçına da dikkat çekti ve şunları söyledi: “Bu maçı bir an önce unutmamız gerekiyor çünkü önümüzdeki hafta önemli bir sınavımız var. Yeşilyurt maçı, zorlu bir deplasman olacak. Malatya deplasmanı da oldukça iddialı bir takım. Onlara karşı elimizden geleni yapacağız ve bu sefer puanlarla döneceğiz, Allah’ın izniyle.”
"TARAFTARIMIZA GOL SÖZÜM VAR"
Musa Bulut, taraftarların kendisinden gol beklediğini de vurguladı. “Bu taraftar benden gol istiyor. Gol atmadığım sürece kendimi yeterli görmeyeceğim. Gol attıktan sonra inşallah onlara bunu hediye edip, performansımı kat kat artıracağım” dedi.




