40 yıldır ticari ve siyasi olarak yakından tanıdığım bir ailenin evladıdır.
Babası Hakkı Göçen’in eski sanayi sitesinde yedek parça işyeri vardı. Hakkı Göçen, ayrıca Kındam semtinde Ahi Tuğla Fabrikası’nın da sahibiydi. Hakkı Göçen 1983 yılında Anavatan Partisi’nin Kırşehir kurucu il başkanlığını yaparken 1984 yılında da Kırşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra Göçen ailesini en iyi tanıyan ve bilenlerden birisi oldum.
Müfit Göçen, ailesinin yetiştirdiği dürüstlüğü ve güvenilirliği ile sevilen bir insan…
Müfit Göçen, Anavatan Partisi’nin babasından sonra uzun yıllar il başkanlığını da yaptı.
Kırşehirlilerin yakından tanıdığı Müfit Göçen, şimdi İYİ Parti’nin Kırşehir’de kurucu il başkanı…
Kırşehir’de dürüstlüğü ve hoşgörüsü ile tanınıp sevilen Müfit Göçen, kendisine bu görev verildikten sonra müthiş performans göstererek İYİ Parti’yi Kırşehir’de ve ilçelerde kısa sürede teşkilâtlandırdı.
Müfit Göçen Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski Başkanı. İsmi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk milletvekillerinden, Atatürk’ün yakınlarından bir kişi olan Müfit Hoca’nın adı. Yani Müfit Kurutluoğlu’nun adı…
Anlaşıldığı gibi Müfit Göçen İYİ Parti’nin il başkanı olarak partisini başarıyla seçime götürecek ve başarılı da olacaktır, öyle gözüküyor.
Müfit Göçen, eşi Ayşe hanımla birlikte örnek bir aile olarak gerek iş hayatında, gerekse siyaset yolculuğunda başarılı olacağını görüyoruz.
Müfit Göçen, inadına Atatürkçü, inadına Türk milliyetçisi, laik, demokrat ve aydın bir insan olarak vatanını, bayrağını çok seven bir Kırşehirlidir.
Ömrünü Kırşehir’de geçiren, tozunu, toprağını, sorunlarını iliklerinde yaşayan Müfit Göçen, İYİ Parti’yi Kırşehir’de teşkilâtlandırdıktan sonra müthiş bir desteği yanında ve etrafında bulmuş. Gördüğümüz kadarıyla partisinin üye sayısı hızla artarken, özellikle kadınlar, gençler İYİ Parti’ye karşı büyük bir ilgi odağı halindeler. Etkinlikler giderek artıyor ve binlerce Kırşehirli yanlarında…
Müfit Göçen, “İlk seçimde, yani 24 Haziran seçimlerinde göreceksiniz Kırşehir’in iki milletvekiline talibiz ve kazanacağız. Yerel seçimlerde de Kırşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerini de İYİ Parti olarak alacağız. Çünkü halkımızdan partimize yoğun bir ilgi var, ayrıca partililerimiz de çok çalışıyorlar, kapı kapı, bire bir çalışıyorlar. Mecburuz İYİ Parti’yi iktidara taşımaya” diyor.
Müfit Göçen, “Biz İYİ Parti olarak, demokrasiye, çok partili siyasal hayattan yanayız. Biliyoruz ki Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk’ün dediği gibi ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.’ Biz İYİ Parti olarak konuşan bir Türkiye’den yanayız. Özgür ve bağımsız bir ülkeyi İYİ Parti iktidarı ile kuracağız” diyor…
Yolun açık olsun Müfit Göçen…