Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, borçlu bir Belediye devraldıklarını ve çalışanların maaşlarını hala ödeyemediklerini belirterek, Belediye’de yaşanan sorunları çözmek için çaba harcadıklarını tekrarladı.

                Belediye’yi borç batağına getiren, Mucur’un 50 yıllık kanayan yarasını çözdük demekle olmadığına dikkat çeken başkan Ali Şahin, “Bir altyapı çalışması olmuş. 100 milyonu geçen paralar harcanmış. Geçenlerde yağan kuvvetli bir yağmurda sınıfta kaldık. Nasıl? Borular tıkanmış. Drenaj 3 metrelik olan yerlerde kazılar üç metrenin altında olmuş. Kotlar tutmuyor. Suyla atık su kanalizasyon aynı boruya bağlanmış. Zaten boruların çapı küçük. Iki yüzlük çıkartılmış otuzluk takılmış, yirmilik takılmış, çeşitli şekilde takılmış. Zaten iki yüzlükten çıkartılıp da yirmiye dönüşün bir mantığı yok. Onu da anlamış değiliz. 50 yıllık Mucur’un kanayan yarasını, problemi çözdük falan filan diye basına reklam vermeyle olmuyor bu iş. Biz bunlarla ilgili tutanakları da tuttuk. Su konusunda biraz önümüzdeki yıla daha rahat olacağız gibi gözüküyor. Ama onların da bağlaması sıkıntı olmuş. Yani eski boruyu bırakmışlar. Yeni boru bağlanmış. Ondan sonra nerede geçtiğini bilmiyorlar. Bir kısmı bağlanmadı, atlatılmış, getirilmiş. Asfalt atılmış drenaj yerleri kapatılmış. Izgaralar kapatılmış. Gelen sel suyunu karşılayacağı yerler kapatılmış” dedi.

Sağlık sorunlarım var dedi, görevinden istifa etti Sağlık sorunlarım var dedi, görevinden istifa etti

“KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ DEMİŞTİK”

Seçimden önce kimse işinden olmayacak diyen Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şimdi biz seçimden önce söyledik. Biz hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız hiç kimseyi çıkartmayacağız diye. Ama 70’e yakın personel şirkette. Adam şirket elemanı olarak işe alınmış. Beden işçisi bir yerde değerlendirmek istiyoruz. Ben oraya gitmem diyor. Büro işçisini bir yerde değerlendirmek istiyoruz. Ben oraya gitmem diyor işi kabul etmiyor. Zaten şirket elemanısın. Yani çok kıymetli olsaydın, yani sana çok değer verilseydi seni kadrolu işçi yaparlardı zaten. Seni kadrolu yapmamışlar, orada kabahat arayacaksın sen. Yani şu devir geçti. Yani yatarak maaş kazanma, yatarak para kazanma işini yaparsa en iyi işini yapan bizim en yakın arkadaşımız. İşini yaparsa. Ama ben çarşı çöpüne gitmem. Ben şuraya gitmem. Gitmezsem onun da yasal yolları var. Ama şunu tekrar ediyorum. Çalışmak isteyen, işini güzel yapan nereye oy verirse versin beni hiç ilgilendirmez. Bizim amacımız Mucur'a hizmet etmek. Ama hem hizmet etmem, hem para da kazanırım diyorsa o devir kapandı. Biz çalıştırmadan para vermeyiz. Çünkü devletimiz zaten politika olarak da israfı önlemek için bir takım politikaları var şuanda.”

(HABER: FAHRETTİN TOKER)

Editör: Fahrettin Toker