Kırşehir Belediyesporumuz geçen hafta deplasmanda Kızılcabölük takımına 2-1 mağlup olmuş ve ligde 2. sıraya düşmüştü.
Neredeyse maçın tamamında hâkim olan taraf olmamıza karşın galip gelemedik. Ama en azından berabere kalabilecek iken olmadı ve mağlup olduk.
Birde penaltıdan yararlanamadık. Bunlar futbolun içerisinde var. Bazen çok kötü oynar puan alırsınız bazen de çok iyi oynar puan bile alamazsınız. Kaldı ki yenildiğimiz takım bu ligin şuan lideri konumunda.
O maç biti ve geride kaldı bu hafta oynayacağımız maça odaklanmalıyız.
Bu hafta kendi evimizde Osmaniyespor ile oynayacağız. Osmaniyespor şuan ligde 13 puan ile 15.sırada. Son maçında kendi evlerinde Erokspor ile berabere kaldı.
Bu ligin kaderini bu tür takımlar belirleyeceğini hiç unutmamak lazım. Yener miyiz rahat yeneriz, ama yine de küçümsemeden hafife almadan mücadelemizle maça konsantre olmalıyız.
Takımda sakat eksik ve cezalı oyuncumuz yok ve nihayet uzun zaman aradan sonra tam kadro maça çıkacağız.
Geçen hafta iyi oynayıp mücadele ettiğimiz gibi iyi oynayıp maçı alalım ve yeniden liderlik koltuğuna oturalım.
Buradan bir hususu belirtmeden geçemeyeceğim; takımın oyuncularına ağza alınmayacak şekilde küfredip fevri davranışlarda bulunanları şiddetle kınıyorum.
Bu çocukların çoğu bu ligin üstünde oyuncular. Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum ben. Maçta her zaman istediğiniz maalesef olmuyor hayatta da öyle değimlidir.
Bu takıma ve oyuncularına sahip çıkmalıyız. Yoksa yıllardır beklediğimiz ve nihayet bu hedefe ulaştığımız bu ligleri bir daha göremeyiz.
Kötü mü 15 günde bir futbol keyfi yaşıyoruz ve bunu bize bu takım ve oyuncuları sağlıyor. Bu yüzden evde eşine ve çocuklarına laf söz geçiremeyen sözüm ona adamlar gelip statta karaktersizlik yapıp oyunculara küfredip kötü tezahüratta bulunmasınlar. Bu statta bu gibi kişilere yer yok.
Tabi ki bizlerde bazen kızdığımız oluyor oyunculara ama bu küfür vari asla olmaz olamaz olmamalı da. Bu çocuklar hepimizin çocukları ve emin olun bu insanlar iyi oynayıp gol atmayı emin olun bizlerden çok daha fazla isterler.
Bu yüzden takıma destek olmayacaklar lütfen stada gelmesin…
Lig başlamadan birçok insana sorsanız “bu takım nerede ligi bitirir” diye eminim birçoğunuz “ligden düşmesinde yeter” diyecektir.
Oysa takım şuan ligin başında ve inşallah şampiyonda olacaktır. Yeter ki adam akıllı destek olalım. Gerisi oyuncuların işi herkes işine baksın.
2. devre lig fikstürü de bizden yana, Ordu, Van, Kızılcabölük ile hep kendi evimizde oynayacağız.
Bu maçı kazanalım bu devreyi büyük ihtimal lider kapayacağızdır. Biz bu takıma sonuna kadar güveniyoruz sizde güvenin.