AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Vali Yardımcısı V. Ali Erdoğan, AK Parti Mucur İlçe Başkanı Aydın Altınok ve ilçenin idari amirleri Mucur’da tamamlanan yatırımlar ile devam eden projeleri değerlendirdi.

Sanayi alanında Organize Sanayi Bölgesi’nin büyüdüğü ve doğalgaz sürecinin yakından takip edildiği ifade edildi. Sağlık yatırımları kapsamında yeni hastane ile Toplum Sağlığı Merkezi hizmete açıldı, uzman hekim kadroları güçlendirildi. Sağlık hizmetlerinde ise 35 binden fazla muayene gerçekleştirildi, 1.500 sağlık eğitimi verildi ve doğumların %100’ü sağlık kuruluşlarında yapıldı.

Milletvekili Erkan’dan Mucur’a Hizmet Vurgusu1Tarımda 115 milyon TL’lik Kargın Göleti Sulama Projesi tamamlanırken, ulaşımda 45 kilometrelik asfalt yol çalışması bitirildi. Çevre ve altyapı yatırımlarında ise 15 milyon TL hibe desteği ile köy altyapı projelerinin sürdüğü belirtildi.

Milletvekili Necmettin Erkan yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Mucur’umuz için eser ve hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Yürek Burkan Olay! Oğlunu Kurtardı, Kendisi Akıntıya Kapıldı!
Yürek Burkan Olay! Oğlunu Kurtardı, Kendisi Akıntıya Kapıldı!
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Erkan’dan Mucur’a Hizmet Vurgusu2

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman