ŞEHRİMİZDE Ankara Caddesi’nde yapımı devam eden Toprak Mahsulleri Ofisi’nin hizmet binası ve lojmanı olarak kullanılacak binanın yapımı tamamlandı.
Kırşehir Belediyesi’nin Masal Park’ın arazisine karşılık Ankara Caddesi’nde bulunan alana yapılan Toprak Mahsulleri Ofisi lojmanı yüzde 99 oranında tamamlandı.

TMO OFİS3 copy
İnşaatı yüzde 99 oranında tamamlanan ve 6 Temmuz 2015 Pazartesi günü geçici kabulü yapılan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin yeni hizmet binasına önümüzdeki aylarda taşınması planlanıyor.
Binanın yapımı ve gelinen son aşamaya ilişkin haber ekibimize bilgiler veren Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Fatih Gümüş, “1990’lı yıllarda şu an Masal Park’ın bulunduğu yerde Toprak Mahsulleri Ofisi hizmet vermekteydi. 1991 yılında Toprak Mahsulleri Ofisi’nin Kılıçözü Sanayi Sitesi’ne taşınmasının ardından Kırşehir Belediyesi’yle yapılan bir anlaşma sonucu ofisin arsaları Belediye’ye park yapılmak üzere verilmişti. Belediye de arsalar karşılığında Türk Büyükleri Anıtı yanında bulunan ofis lojmanlarının bulunduğu binayı yıkarak Toprak Mahsulleri’nin kullanımına vermek üzere iki katı idari bina, 3 katı da lojman olarak kullanılacak 5 katlı bina yaptı. Yüzde 99 oranında tamamlanan ve 6 Temmuz Pazartesi günü geçici kabulü yapılacak olan binaya Toprak Mahsulleri Ofisi olarak önümüzdeki aylarda taşınmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.