Bekir Avşar

Kırşehir’in ateşle imtihanı

Ülkemiz gibi Kırşehir’de zor dönemden geçiyor, itidali elden bırakmamak gerek.Terörü lanetlemek protesto yapmak en doğal hakkımız fakat yakıp yıkmakta neyin nesi.
Her şehirde olduğu gibi Kırşehir’de de ithal göstericiler ve provokatörler türemeye başladı, bunların dümenine girmeyelim, aman ha!
Türkiye; PKK şemsiyesi altında Almanlarla, Ermenilerle, DHKP-C maskesiyle sokaklarda fink atan Fransızlarla, KCK yapılanmasını organize eden Belçikalıyla, siyah elbiselerle Müslüman mahallesinde salyangoz satan IŞID Militanları İngilizlerle, İslam düşmanı Amerika ve İsrail’le, bunların değirmenine su taşıyan Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri ile , içerde satılmış sermaye, medya ve dost kılıklı düşmanlarla savaşmaktadır. Kısacası eskiden olduğu gibi yedi düvelle savaşmaktayız birde bunun üstüne Kürt-Türk kardeşliğinin fitilini bize ateşletmeye çalışan provokatörlere fırsat vermeyelim, aman ha!
Kırşehir coğrafi olarak Türkiye’nin tam ortasındadır, hainler ateşi tam ortadan atarak Türkiye geneline yaymak istemişlerdir, nasıl ki ateşi tarlanın tam ortasına atarsan söndürmek zor olur, bu olayda da bu amaç güdülmüştür aman ha!
Yakılıp yıkılan yerlerin süratli ve organize bir şekilde nokta atışıyla yapılması çok düşündürücü, kimlerin parmağı var daha ne gibi planları var endişe verici uyanmak lazım, aman ha!
Sakin ve yaşanabilir bir şehir olan Şehrimize atılan ateş aslında Kırşehir’in kalbine atılmış, dolayısıyla şehirde yaşayan herkesin kalbini yakmıştır. “Teröre Lanet Yürüyüşü” hepimizin ortak bir duruşudur hiç bir parti ve görüşün tekelinde değildir, yakıp yıkan da hiç görüşe mensup olmayan Türkiye düşmanı provokatördür bunu iyi bilelim aman ha!
Tasvip etmesek de yakılan yıkılan her şey zamanla düzelir ve unutulur ama aramıza atılan nifak tohumu hiç bir zaman unutulmaz, farkında olalım aman ha!
Bu nedenle Kırşehir’de bu tür olayların bir daha yaşanmaması en büyük arzumuzdur.
Bin yıldır kardeşçe yaşadığımız Kırşehir’de birlik ve beraberliğimizi bozmadan, kardeşçe yaşamaya devam diyoruz.