Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü adına yakışır şekilde kutlamaları dileğinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Kendirli, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı bir kültür ve medeniyetin mensupları olduklarını belirtti. İktidara geldiğimiz günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalışan kesimin yanında olduk. "İnsanı Yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını benimsemek suretiyle, emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük; sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalıştık" dedi.
İl Başkanı Kendirli 2008 yılında "Emek ve Dayanışma Günü", 2009 yılında ise resmi tatil ilan ettikleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, adına yaraşır bir şekilde dostluk ve dayanışma günü olarak kutlanmasını dilediğini belirten İl Başkanı Kendirli, "Bu anlamlı günün tüm emekçilerin hak ve taleplerinin ele alındığı, gündeme taşındığı bir gün olması temennisiyle, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum" dedi.