12 Mayıs 2025’te gerçekleşen yıl sonu etkinliğinde kursiyerler, sanat ve el emeği ürünlerini halkın beğenisine sundu.

Kırşehir’de kursiyerler sene boyunca yaptıkları emeklerini sergilemenin heyecanını yaşadı. Kırşehir Belediyesi Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’nde 12 Mayıs 2025 tarihinde kursiyerlerin sergi açılışı gerçekleşti. Ayrıca sene boyunca enstrüman kurslarına giden çocuklar konser verdi. Açılışa Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Ekicioğlu, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamanın en güzel örneklerinden birini Bağbaşı Mahallemizde gösterdik.” ifadelerine yer verdi.

Kursiyerler Eserlerini Sergiledi,

Sergi Açılışı ve Sanatsal Gösteriler

Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan sergi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinlik kapsamında kursiyerler, el sanatları, resim ve çeşitli zanaat çalışmalarını sergiledi. Katılımcılar, yıl boyunca titizlikle hazırlanan eserleri inceleyerek kursiyerlerin yeteneklerini yakından görme fırsatı buldu.

Sanatsal etkinlikler bununla sınırlı kalmadı. Enstrüman kurslarına devam eden çocuklar, gitar, piyano ve bağlama performanslarıyla etkinliğe renk kattı. Ayrıca jimnastik kursiyerleri de izleyicilere özel bir gösteri sundu. Müzik ve sporun bir araya geldiği bu etkinlikte kursiyerler, yıl boyunca edindikleri becerileri sahneye taşımanın mutluluğunu yaşadı.

Kırşehir Pazar yerinde fiyatlar içler acısı
Kırşehir Pazar yerinde fiyatlar içler acısı
İçeriği Görüntüle

Kursiyerler Eserlerini Sergiledi, 2

Kültürel ve Eğitsel Katkılar

Kırşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, şehrin kültürel ve sanatsal hayatına önemli bir katkı sundu. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada kursiyerlerin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, şehrin kültürel gelişimine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Ekicioğlu, sanata ve eğitime verilen desteğin süreceğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin önemine değindi.

Kursiyerler Eserlerini Sergiledi, 3

Muhabir: Gurbet Erul