200 yayıncı ve 50’nin üzerinde yazarın katılımıyla Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve geçtiğimiz Cumartesi günü açılışı yapılan Kırşehir Belediyesi Kitap Günleri’ne gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in köşe yazarlarından Zeynep Nur Küçük ve Emin Salman’da yayınladıkları eserleriyle katıldı.

“Annemi Ben Büyüttüm” adında bir kişisel gelişim kitabı, “Okçuluk Macerası”, “Yiğit’in Basketbol Macerası” “Sincap Dodo Okula Başlıyor” “Robocam_V1” , “Debizcam-K1” ve “Gökcam-Z1” adında 5 tane çocuk öyküsü bulunan gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in Köşe Yazarı Zeynep Nur Küçük, “Bir Kırşehirli ve bir kadın olarak böylesine güzel bir organizasyonda yer almak çok gurur verici. Kadın isterse her şeyi başarabilir. Burada olmak benim hayalimdi ve şuan gerçekleştirdim, çok mutluyum. Tüm Kırşehirlileri Kitap Günleri’ne ve standımıza davet ediyoruz” dedi.

“Meçhul Kadın Meçhul Adam”, “Cele” ve “Soğuk Bir Güz Günü” adlı üç romanı ile Fuara katılan diğer yazarımız Emin Salman’da tüm Kırşehirlileri Kitap Günleri’ne ve stantlarına davet etti.

10 gün süreyle devam edecek olan ve 22 Mayıs Cuma günü sona erecek. (HABER MERKEZİ)