Kırşehirlilerden gövde gösterisi....

Teşekkürler Kırşehirliler Vakfı! Alkışlar sizin için!

Kırşehirlileri her platformda en iyi şekilde temsil eden Kırşehirliler Vakfı, Neşet Ertaş'ın ölümünün 10. yılında binlerce kişinin katılım sağladığı gecede adeta Ankara'yı salladı.

         Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kırşehirliler Vakfı'nın ortaklaşa yaptıkları  "Vefatının 10. Yılında Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı Anma Programı" Ankara Atatürk Spor Salonu’nda binlerce kişinin katılımı, Kırşehir Belediyesi Ustalar ve Müzik Topluluğu, Emel Taşçıoğlu ve Kıraç Konserleriyle 25 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.

         Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Prof. Dr. Ramazan Mirzaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Ankara’daki pek çok sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile oda ve dernek başkanları, binlerce Ankara’da yaşayan Kırşehirli hemşehrimiz katıldı.  Bu arada Vali H. Mete Buhara, Ankara Milletvekili Hacı Turan, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan,  Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk mazeretleri nedeniyle katılamadıklarını belirten birer mesaj gönderdiler. 

Geceye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımı ise salondaki tüm Ankara'da yaşayan Kırşehirlilerin ve tüm Ankaralıların sevgi seline sebep oldu.

Gelen konuklar ile ayrı ayrı ilgilenen Vakıf Başkanı Tuncay Tekay, "Büyük Usta Neşet Ertaş'ı her 25 Eylül'de anarak unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu tip etkinliklerinde birlik ve beraberlik içinde bugün olduğu gibi coşkuyla kutlayacağız. Bu sözü bize Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaştan bizzat ben aldım. Her yıl 25 Eylül 'de birlikte anacağız" dedi.

Kadın Kollarından, Gençlik Kollarına ve tüm Vakıf Yönetimi ile Kırşehir İl Temsilcisi Adnan Göçmen ve yönetimi de verdiği katkı ve desteklerden dolayı misafirlerden tam not aldı.

Yıllar Sonra Ankara'da Yaşayan Kırşehirlileri bir araya getiren Kırşehirliler Vakfı’nı kutlar, daha nice anma programları dileriz. (HABER: CEMRE BAYRAM)