Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Kasım ayı etkinlikleri kapsamında organize ettiği Minik Parmaklar Piyano Konseri 17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde verildi. 
Müzik öğretmenleri Duycan Dulkadir ve Ayten Şahin tarafından hazırlanan konser programında minik öğrencilerimiz solo piyano konseriyle izleyicilerden tam not aldı.
Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Göreve geldiğimizden beri Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında programlar ve projeler hazırlayarak hayata geçiriyoruz. Bilindiği üzere pandemi sürecinin başlamasının ardından geçtiğimiz yıl içerisinde konser, tiyatro vb. etkinlikler tüm ülke genelinde zorunlu olarak kesintiye uğramıştı. 
Kısıtlamaların kalkmasının ardından sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarını aksatmadan kültürel sosyal faaliyetlerimizi kaldığımız yerden devam ettirmeye başladık. Bu kapsamda son olarak Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün Kasım ayı etkinlikleri kapsamında organize ettiği Minik Parmaklar Piyano Konseri verildi. Yarınların umudu olan çocuklarımızın böylesine anlamlı sanatsal organizasyonlarda aktif rol almaları da bizler ve Kırşehir’imiz için gurur kaynağı.
Programın hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyorum.”
Konserin sona ermesinin ardından Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cumhur Uzun tarafından katılımcı minik öğrencilere teşekkür belgeleri; öğretmenler Duycan Dulkadir ve Ayten Şahin’e de plaketleri verildi. (HABER MERKEZİ)