Kırşehirli yazar Aykut Baş’ın yeni kitabı yayınlandı. Aykut Baş’ın 21. Yüzyıl Hafiyesi polisiye roman serisinin ikinci kitabı olan Çarpışma, Odessa Yayınevi etiketiyle satışa sunuldu. Necdet isimli bir istihbarat görevlisinin macerasını konu alan kitap serisinin ilki olan Pişmandar Temmuz 2020’de yayımlanmıştı.
İkinci kitap hakkında açıklama yapan Yazar Aykut Baş: “ 21. Yüzyıl Hafiyesi çalışmasına ilk başladığımda aklımda tek bir kitap olacağı düşüncesi vardı. Ancak hikâyenin ilerleyişi ile birlikte bir kitabın yeterli olmayacağına kanaat getirdim. Bu nedenle de 21 Yüzyıl Hafiyesi kitap serisi ortaya çıktı.” dedi.
Pişmandar’da giriş kısmında dediğim 4 yıllık yazım süreci aslında serinin devam kitabı ya da kitapları içinde geçerlidir diyen Aykut Baş, “Geldiğimiz noktada ilk kitap olan Pişmandarın ardından şimdi Çarpışma ortaya çıktı. 21. Yüzyıl Hafiyesi: Çarpışma kitabı üzerinde yaklaşık iki senelik bir emek var. Son bir yılda kitabın akışı ve kurgusu üzerinde haftalarca çalışma gerçekleştirdim. İlk kitabın aksine Çarpışma’nın en önemli özelliği geçtiği coğrafyanın daha belirgin ve isimlendirilmiş halde olmasıdır” ifadelerini kullandı.
Kitabın şimdilik yayınevinin web mağazasında satışa sunulduğunu belirten Aykut Baş, kitabı satın almak isteyen okuyucuların Odessa Yayınevinin web sitesinden sipariş verebileceğini söyledi. Baş, ayrıca kişisel web sitesi olan aykutbas.com/kitaplari/ sayfası üzerinden de kitabın diğer satış noktalarına ayrıca ulaşabileceğini belirtti.
21. Yüzyıl Hafiyesi serisini tek pakette (iki kitap olarak) almak isteyen kullanıcılar Aykut Baş’ın kişisel web mağazası üzerinden kitapların ikisini bir paket halinde imzalı olarak satın alabiliyor. (HABER MERKEZİ)