Kırşehir Belediyesi’nin Gençlik Haftası kapsamında düzenlediği Gençlik Şöleni’nde Grup Rock-A Konseri’nde Kırşehirli gençler adeta coştular.  
17 Mayıs 2022 Salı günü saat 20:30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi yanındaki alanda gerçekleştirilen Grup Rock-A konseri yoğun katılımla gerçekleşti.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Şöleni düzenlediklerini ifade ederek şu açıklamayı yaptı: 
“Kırşehir Belediyesi olarak sizler için düzenlediğimiz Gençlik Şölenimiz devam ediyor. 
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Anadolu topraklarını işgal ve zulümden kurtarmak için tam bağımsız ve özgür bir ülke kurmak amacıyla Samsun'a çıkışının 103. yılı nedeniyle, Kırşehir Belediyesi olarak Gençlik Şöleni hazırladık. Hepinizin bildiği gibi, 19 Mayıs tarihi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ‘Ya istiklal ya ölüm’ şiarıyla varoluş mücadelesinin başlatıldığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bir tarihtir.
“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” dediği siz sevgili gençlerimizin de Onun açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğinizden hiç kuşkumuz yoktur. Gençlik Şölenimiz Çarşamba ve Perşembe günleri Cacabey Meydanı’nda devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 20:30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi yanındaki alanda Grup Rock-A siz gençlerimizle buluştu. 19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20:30’da ise Ceylan Ertem Konserimiz Cacabey Meydanı’nda verilecek.
Tüm gençlerimizi ve Kırşehirli hemşehrilerimizi Gençlik Şöleni Konserlerimize bekliyorum.
Tüm gençlerimizin ve hemşehrilerimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (HABER MERKEZİ)