Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı, internet üzerinden yayın yapacak olan Kırşehir Esnaf TV yayın hayatına başladı.
Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı Kırşehir Esnaf TV, Kırşehirli esnaf ve sanatkârların sorunlarını dile getirmek, duyuruları daha hızlı iletebilmek, haberleri güncel şekilde aktarmak amacıyla sosyal medya platformları Youtube, Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden yayın yapmaya başladı. 
Kırşehir ve bölgede esnafın sesi olmaya hazırlanan Esnaf TV takipçilerine güncel olarak haber akışı sağlayacak. Görsel ve yazılı açıklamalar, duyurular ve röportajlar artık bu kanal üzerinden izleyicileriyle buluşacak.
Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk yaptığı açıklamada, “Esnafımızı doğru kanaldan güncel haberlerle bilgilendirmek amacıyla bu kanalı açtık. Artık hem hızlı hem de doğru şekilde esnafımızla ilgili haber ve duyuruları aktarabileceğiz. Yalnızca haberler değil, esnafımızın sorunlarını da bu vasıtayla daha yakından takip ederek gerekli mercilere iletebileceğiz. Kırşehir’imize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Haberleri yakından takip etmek isteyen vatandaşlar tüm sosyal medya hesapları ve Youtube üzerinden Kırşehir Esnaf TV adıyla kanala ulaşabilecek. Ayrıca Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği internet sitesi www.kirsehiresob.org.tr üzerinden de videolu haberler takip edebilecek. (HABER MERKEZİ)