İlimizin turizm potansiyelinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, ilimizin önemli tanıtım unsurlarının belirlenerek turizm potansiyelinin geliştirilmesi için bir plan hazırlanacağını söyledi.

Toplantıda tarih, kültür ve müzik şehri olan Kırşehir’in daha iyi tanıtılması konusunda istişarelerde bulunacaklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Bugünkü toplantımızda, ilimizde turizm alanında faaliyet gösteren kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı temsilcileri ile bir araya geldik. İlimizin turizmde bulunduğu konumunu ve ilimize gelen ziyaretçi sayısını artırmak için neler yapabileceğimiz konularını görüşüp sonuca bağlayacağız. Hepinizin bildiği gibi Kırşehir zengin bir kültürel mirasa ve termal kaynaklara sahip bir il. Amacımız sahip olduğumuz bu değerleri en iyi şekilde tanıtmaktır. Toplantıda alacağımız kararların ilimizde turizmin gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

Toplantı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı İç Anadolu Sorumlusu Seda Büşra Yuvacı tarafından yapılan sunumun ardından katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)