Belediye Meclisi’nde karar verildi…

Kırşehir Belediyesi tiyatro kuracak

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi ve Belediye bünyesinde tiyatro biriminin kurulması kararlaştırıldı.

Belediye Meclisi Toplantısı, gündemdeki konuları görüşmek üzere 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 14:00'te Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Meclis Başkan Vekili Turgay Kaya yönetiminde gerçekleştirildi.

Ağustos ayı olağan Meclis Toplantısı açılış ve yoklamanın ardından bir önceki Temmuz ayı olağan Meclis kararlarının okunması, İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi, imar komisyonuna havale edilecek taleplerin görüşülmesi, plan ve bütçe komisyon raporundaki hususların gelir tarife cetveline eklenmesinin görüşülmesi, müzik toplulukları ücretinin belirlenmesi, kıyafet ve malzeme temininin yapılmasının görüşülmesi gerçekleştirildi.

Belediye bünyesinde Tiyatro biriminin kurulması, Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Çalışma, Usul ve Esasları Hakkında Yönergenin görüşülmesi, Zabıta ve İtfaiye Memurlarına Ödenecek Aylık Maktu Fazla Çalışma Ücretinin belirlenmesi ile Ulaşım ve Trafik Komisyonu Raporunun Görüşülmesini takiben Park ve Bahçeler Müdürlüğü Teşkilat Yapısı ile Çalışma Esaslarına Dair Yönergede Değişiklik Yapılmasının Görüşülmesi gerçekleştirilerek karara bağlandı. (HABER MERKEZİ)