2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilk orucun tutulmasıyla başlayan Ramazan ayı nedeniyle Kırşehir Belediyesi de Ramazan ayı ruhuna uygun geleneksel etkinlikler düzenliyor.

Yapılan çalışmaları ve sosyal kültürel alandaki hizmetleri mahalle sakinleriyle birlikte paylaşmanın önemini vurgulayan Belediye Başkanı Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Kırşehirli hemşehrilerimiz ve İslam dünyasının 'Hoş Geldin' diyerek karşıladığı Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir. Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada barışın sağlanması, anaların daha fazla ağlamaması için büyük bir fırsat olarak değerlendirilmesi dileğinde bulunduğumuz bu ay, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır. Biz de Kırşehir belediyesi olarak bu yılki Ramazan Ayı etkinliklerimizi mahallelerimize taşıyarak onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda 4 Nisan 2022 Pazartesi günü iftar sonrası Kındam Mahallesi'nde 'Ramazan' ruhuna uygun etkinlikler gerçekleştirdik. Hacivat-Karagöz Oyunu ve diğer etkinliklerimizle mahalle sakinlerimizin yanında olduk. Kırşehir Belediye Tiyatrosu ve Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu üyelerine çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)