Kırşehir Belediye’nin yaz kursları kayıtları başladı

HAYDİ GENÇLER KURSLARA…

Kırşehir Belediyesi ile Halk eğitim Merkezi işbirliği ile yaz kursları başladı
Belediye’ye ait Aile Yaşam Merkezi’nde bağlama, gitar, piyano, keman, ahşap boyama, takı tasarım, yağlı boya resim, İngilizce, Kur’an-ı Kerim, step-aerobik, zumba, Belediye Gençlik Merkezi’nden 7-14 yaş gurubu çocuklar için, çocuk bağlama, çocuk gitar, çocuk keman, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde seramik biçimlendirme, sanatsal mozaik, bağlama, gitar, ney, piyano, keman, tiyatro, bale (4-6 yaş grubu) , halk oyunları, akıl zeka oyunları, satranç, Kur’an-ı kerim, işaret dili, yağlı boya resim, kara kalem yaz dönemi kurs kayıtları başladı.
Kırşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 14-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların pandemi dolayısıyla kayıtların sınırlı olacağı ifade edilirken Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, çocukları ve gençleri kurslara katılmaya davet etti.
Gençlerin ve çocukların ve yaz dönemini verimli geçirmeleri için açılan çeşitli kurslardan faydalanmalarını çağrısında bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediyemiz gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde etkinliklere devam ediyor. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimizin hem yaz dönemlerini iyi değerlendirmeleri hem de beceri geliştirmelerini amaçlıyoruz. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Aile Yaşam Merkezimize gelen talepler ve kurslara ilgi de çok yoğun. Velilerimize çocuklarını bu kurslara yönelttiği için çok teşekkür ediyorum. Bizlerde yaz döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçladık. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar.” (HABER: BEYHAN BALLI)