Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinin hazırlamış oldukları resim ve elişi sergisinin açılışı dün Kırşehir Belediyesi Binası önünde gerçekleştirildi.

Açılışa Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP İl Başkanı Baran Genç ve İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen’le birlikte Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve yakınları katıldı.

Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren özel öğrencilerin ellerinden çıkan ürünleri Kırşehir halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları söyledi:

“Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan 38 özel öğrencimizin el emeği göz nuru çalışmalarının sergilendiği açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. 3 Aralık 2021 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde hizmet alan öğrencilerimiz kendilerinden beklendiği üzere çok anlamlı üretimlere imza atarak bizlere örnek oluyorlar. Bilindiği üzere Merkezimizde resim, beden eğitimi, müzik, psikolojik danışmanlık vb. hizmet ve eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren özel öğrencilerimizin ellerinden çıkan bu anlamlı ürünleri Kırşehir halkıyla buluşturmanın da mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Öğrencilerimizin sosyal hayata katılımı bağlamında bu tür çalışmaların bundan sonra da devem edeceğini belirterek sergide emeği bulunan tüm öğrencilerimizi bir kez daha kutluyorum. İyi ki varsınız.”

Ardından Milletvekili Metin İlhan da bir konuşma yaptı ve serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP İl Başkanı Baran Genç ve İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi öğrencilerin el emeği ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerin bulunduğu sergiyi gezerek kursiyerlerden bilgiler aldılar.  (HABER MERKEZİ)