Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Esra Yılmaz “Biz Bize Tiyatro” adlı program ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt’u konuk ediyor. 
Tiyatro hayatın aynasıdır diyerek “Biz Bize Tiyatro” adlı programın moderatörlüğünü gerçekleştirecek olan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Esra Yılmaz: “ 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında öğrencilerimizle, hocalarımızla birlikte ve bizi kırmayıp programımıza katılmayı kabul eden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ile birlikte güzel bir söyleşi yapmayı hedefliyoruz.  Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü olarak “Biz Bize Tiyatro” adlı programımız 1 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da onlineyapılacak” dedi. 
 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt’un konuk olacağı programa Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, Radyo-Televizyon Bölümü ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri bölüm başkanlarıyla beraber tiyatroyu, oyunculuğu, sanatı günümüzde tiyatronun önemi ve daha birçok konu ele alınacak.  (HABER MERKEZİ)