Başkan Ekicioğlu’ndan ücretsiz konsere davet

AİLE YAŞAM MERKEZİ’NİN YILSONU GÖSTERİSİ PAZAR’A

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Yılsonu Gösterisi 19 Haziran 2022 Pazar günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün yılsonu etkinlikleri kapsamında organize ettiği programla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Göreve geldiğimizden beri Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında kültür sanat içerikli programlar ve projeleri de hazırlayarak hayata geçiriyoruz. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Yaşam Merkezimizin yılsonu etkinlikleri kapsamında organize ettiği Piyano ve Bağlama Konseri Pazar günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak. Aile Yaşam Merkezi’nde Piyano ve Bağlama kursu alan öğrencilerimiz kurslarda edindikleri tecrübelerini de hemşehrilerimizin beğenisine sunacak. Böylesine anlamlı sanatsal organizasyonları hayata geçirmiş olmak da hem Belediyemiz için hem de Kırşehir’imiz için gurur kaynağı. Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi ücretsiz olarak düzenlediğimiz konserimize bekliyor; programın hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçen herkesi kutluyorum.” (HABER MERKEZİ)