Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de ilimizi temsil eden Kırşehirspor’a, şehrin iş insanlarından Celal Atçeken tarafından 30 bin TL bağışta bulunuldu. Yeşil-beyazlı kulüp tarafından yapılan teşekkür paylaşımında, destekten dolayı memnuniyet dile getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Şehrimizin markası ve gururu Kırşehirspor’a, kulübümüzün geleceğine katkı sağlamak amacıyla 30.000 TL bağışta bulunan Sayın Celal Atçeken’e camiamız adına teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

BAŞKAN TORUN: “KIRŞEHİRSPOR ŞEHRİN ORTAK DEĞERİ”

Aslan ve Ertem : “Turnuva hem keyifli hem de öğretici”
Aslan ve Ertem : “Turnuva hem keyifli hem de öğretici”
İçeriği Görüntüle

Kırşehirspor Başkanı Çağatay Han Torun, yapılan bağışın kulüp için büyük önem taşıdığını belirterek, iş dünyasına çağrıda bulundu. Başkan Torun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İlimizi TFF 3. Lig’de temsil eden Kırşehirspor, bu şehrin en önemli değerlerinden biridir. Kulübümüzün ayakta kalabilmesi ve daha güçlü bir yapıya kavuşabilmesi için şehrimizin iş insanlarının desteğine ihtiyacımız var. Sayın Celal Atçeken’in yaptığı bu anlamlı destek bizleri mutlu etmiştir. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum.”

“TÜM İŞ İNSANLARIMIZI DAVET EDİYORUZ”

Başkan Torun, Kırşehir’de faaliyet gösteren iş insanlarına birlik ve beraberlik çağrısı yaparak şu ifadeleri kullandı: “Şehrimizin iş insanlarını, esnaflarını ve Kırşehirspor sevdalılarını kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz. Yapılacak her katkı, Kırşehirspor’un geleceğine yapılan bir yatırımdır. Birlik ve beraberlik içerisinde kulübümüzü daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyoruz.”

Kırşehirspor yönetimi, yapılan bağışların kulübün mali yapısının güçlendirilmesi ve sportif faaliyetlerde kullanılacağını belirtirken, önümüzdeki süreçte destek çağrılarının devam edeceği öğrenildi.

Muhabir: Salih Hançer