U11 Gençler Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden ve ligin şampiyonluktaki en güçlü adaylarından olan Kırşehirspor, 4’üncü hafta maçında grubun güçlü ekiplerinden Kırşehir Aslanları ile karşılaştı.

Yeşil-beyazlılar maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergilerken sahadan da 6-0’lık skorla galip ayrılarak 4’te 4 yapıp 1 maç kala grubunu lider olarak tamamlamayı garantiledi ve yarı finale lider olarak yükseldi.

Kırşehirspor U11’De Durdurulamıyor 6 (3)

2 No’lu Sentetik sahasında oynanan Mustafa Ay’ın yönettiği maça etkili bir oyunla başlayan Kırşehirspor 4’üncü dakikada Eren Karabudak’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Genç boksör Ecrin Alp, Avrupa ringinde Türkiye’nin umudu olacak
Genç boksör Ecrin Alp, Avrupa ringinde Türkiye’nin umudu olacak
İçeriği Görüntüle

Erken bulduğu golün ardından ataklarını sıklaştıran Kırşehirspor, 12,17 ve 22.dakikalarda Eren Karabudak ile gollerile devam edince ilk yarıyı da 4-0 önde tamamladı.

Kırşehirspor U11’De Durdurulamıyor 6 (2)

Mücadelenin 2’nci yarısında da etkili futbolunu sürdüren Kırşehirspor 33’üncü dakikada serbest vuruştan Celil Yavuz’un golüyle skoru 5-0 yaparken, 38’inci dakikada da golcüsü Hayati Çavuş ile durumu 6-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kırşehirspor, Kırşehir Aslanlarını 6-0 yenerek 4’üncü galibiyetini elde etti.

Kırşehirspor U11’De Durdurulamıyor 6 (5)

Muhabir: İlknur Öncü