"Şehitlerimizin Emaneti, Milletimizin Değeri" Projesi Kapsamında Kırşehirli şehit yakınları Doğu Karadeniz turu ile Trabzon ve Rize illerinde bulunan şehit aileleri ile bir ara geldi. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle gerçekleşen proje kapsamında şehit ailelerinin Şehit ailelerinin farklı kültürel bölgeleri tanıyarak moral bulması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi amaçlandı.

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan paylşaımda " Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürüttüğümüz "Şehitlerimizin Emaneti, Milletimizin Değeri" projemiz kapsamında Doğu Karadeniz gezimizi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan ailelerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile birlikte; tarih, kültür ve doğa zenginliğiyle öne çıkan Doğu Karadeniz’in manevi ikliminde hem moral depolayacak hem de Trabzon ve Rize illerinde bulunan şehit aileleri ile birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz.
Bu anlamlı projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyor, şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Trabzon'da Kardeşlik Rüzgârı Esti
Trabzon ziyareti kapsamında Azerbaycanlı şehit aileleriyle de bir araya gelinerek uluslararası düzeyde bir kardeşlik köprüsü kuruldu. Katılımcılar, Uzungöl’ün doğal güzellikleri, Boztepe'nin manzarası ve Karadeniz yaylalarının ferah atmosferinde dinlenme ve kaynaşma imkânı buldu.

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan paylaşımda, “İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Şehitlerimizin Emaneti, Milletimizin Değeri" projesi kapsamında Trabzon’da buluştuk. Hem şehit aileleriyle yüreklerimizi birleştirdik, hem de Trabzon’un tarih ve doğa ile iç içe güzelliklerini birlikte keşfettik. Doğasıyla ruhumuzu dinlendiren Uzungöl, Tepelerinden Karadeniz’i kucaklayan Boztepe, Ve Karadeniz’in mis kokulu yaylaları… Bu güzel şehirde geçirdiğimiz her an, kardeşlik duygumuzu daha da pekiştirdi. Trabzon, hem kalbimizde hem hatıralarımızda yer etti.” ifadelerine yer verdi.






