23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kırşehir’in Boztepe ilçesinde düzenlenen Uçurtma Şenliği, gökyüzünde süzülen rengârenk uçurtmalarla bayram coşkusunu zirveye taşıdı.

Kırşehir’in O Ilçesinde Uçurtma Şenliği Düzenlendi1

Çocukların sevinci göklerde yükseldi!

Etkinliğe Vali Murat Sefa Demiryürek, İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, Boztepe ilçe protokolü, öğretmenler ve veliler katıldı. Çocuklar, uçurtmalarını gökyüzüne bırakarak unutulmaz bir gün yaşarken, eğlenceli yarışmalar ve müzikli etkinlikler eşliğinde 23 Nisan’ın anlamını doyasıya hissetti.

Kırşehir’in O Ilçesinde Uçurtma Şenliği Düzenlendi2

Rengârenk bir gün yaşandı...

Şenliğe katılan çocuklar, coşkuyla doldurdukları uçurtmaların gökyüzünde süzülüşünü sevinçle izledi. Yarışmalardan müzikli etkinliklere kadar dolu dolu geçen program, çocuklara bayram havasını yaşatmanın ötesinde, bu özel günün anlamını güçlendirdi.

Kırşehir’in O Ilçesinde Uçurtma Şenliği Düzenlendi3Hem eğlence hem anlam

Kırşehir’in ilk müzik  festivali 24-25 Mayıs’ta! Kırşehir’in ilk müzik festivali 24-25 Mayıs’ta!

Boztepe ilçesi, bu şenlikte çocukların büyük bir neşe ve heyecanla vakit geçirdiği, aynı zamanda 23 Nisan’ın coşkusunu tüm anlamıyla yaşayarak kutladığı bir atmosfere sahne oldu.

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman