Yıllar evvel “Kırşehir Çiğdem” gazetesinden Salih Güner ağbim bana “Neden yazmıyorsun? Paylaşımların güzel yazmalısın” dediğinde, ben de ona “hiç gazete de yazmayı düşünmedim bu zor iş ağbi” demiştim. Daha sonra beni ziyarete geldiğinde bu konu yine açılınca karar vermiştim “evet yazmalıyım.

Yıllar evvel “Kırşehir Çiğdem” gazetesinden Salih Güner ağbim bana “Neden yazmıyorsun? Paylaşımların güzel yazmalısın” dediğinde, ben de ona “hiç gazete de yazmayı düşünmedim bu zor iş ağbi” demiştim.
Daha sonra beni ziyarete geldiğinde bu konu yine açılınca karar vermiştim “evet yazmalıyım.”
Kamu kurumunda olmamız hasebiyle ile önce bulunduğumuz bakanlıktan sonra da kendi kurumumuzdan izin almamız lazımdı, bunu yıllar evvel yapmıştık. Ama hangi gazetede ve neden yazmalıyım diye düşündüm.
Öncelikle Devletine bağlı, Milletine saygılı, en büyük sermayesi Vatan ve Bayrak olan Kırşehir in köklü ve saygın gazetesi olan ve bugün de 41.yılını kutlamaya hazırlanan, bu memlekette günlük olarak çıkan ve birçok kitleye ulaşan “Kırşehir Çiğdem” de yazmaya karar verdim...
O vakit anladım ki hafta da bir yazı yazmak gerçekten zor işmiş. Her hafta yeni yazılar yazmak, yeni konular bulmak, insanlar tarafından beğenilmek, eleştirilmek, farklı bir duygu.
Bazen yazmadığımızda sizi merakla bekleyen birilerinin olması, bazen yazdığımız bir yazı hakkında müspet veya menfi eleştiriler alınması, bile çok güzel duyguymuş.
Öyle ki bazen dünya görüşünüz aynı olan insanlardan bile farklı tepkiler almak bile bu bağlamda insanı olgunlaştırmaya yetiyordu.
Daha önce “bizim gazetede yaz” diyen bir çok arkadaşımız oldu. Onlar lütfen kırılıp alınmasınlar ama ben sözü çok önce bu gazeteye vermiştim.
Neden “Kırşehir Çiğdem” derseniz yukarda da zikrettiğim gibi benim olmazsa olmazlarım olan Devletine bağlı, milletine saygılı, bayrağına bağlı, köklü bir geçmiş, milli bir duruş çizgisini hiç bozmayan, ben kendimi bildim bileli hep öyle idi (zaten bu çizgiden ayrıldığını görürsem yazmayı keseceğimden kimsenin endişesi olmasın) seviyeli ve ilkeli bir gazete olduğu için “Kırşehir Çiğdem”deyim.
Yaklaşık iki yıldır yazdığım bu gazetede her hafta ayrı bir mutluluk, ayrı bir heyecan tıpkı ilk yazdığımda olduğum gibi beni mutlu ediyor.
Umuyor ve diliyorum ki yazmaya devam ederim. Bu anlamda bana gazetede yazmaya ısrar eden başta Salih Güner ağabeyim ve “Kırşehir Çiğdem” ailesine şükranlarımı sunuyorum
İyi ki varsınız ve yıllarca var olmaya da devam etmelisiniz. İlkeli seviyeli ve dürüst bir şekilde...
Nice 41’li yıllara 41 kere maşallah…