Kırşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen fener alayı, kentte bayram coşkusunu zirveye taşıdı.

Whatsapp Image 2026 08 31 At 10.19.5530 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kırşehir’de düzenlenen fener alayında vatandaşlar ve protokol üyeleri bir araya geldi. Kırşehir Valiliği önünde başlayan yürüyüş, Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde Cacabey Meydanı’na kadar sürdü.

Whatsapp Image 2026 08 31 At 10.20.38

Bayram coşkusunun hâkim olduğu yürüyüşe Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek ve eşi Serpil Demiryürek, Yeni Parti Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Mesut Görücü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, meşalelerle oluşturulan kortej eşliğinde kent merkezinden Cacabey Meydanı’na ilerledi. Yürüyüş boyunca 30 Ağustos’un anlam ve önemine vurgu yapılırken, vatandaşlar bayram coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Whatsapp Image 2026 08 31 At 10.19.40 (1)

Fener alayının sona erdiği Cacabey Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde katılımcılar saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasının 104. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Filo Denizcilik kime ait, kaç ortağı var? FiloJet’in sahibi kimdir, Yakup Dilek kimdir, gemi neden battı?
Filo Denizcilik kime ait, kaç ortağı var? FiloJet’in sahibi kimdir, Yakup Dilek kimdir, gemi neden battı?
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 08 31 At 10.19.41 (1)

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman