Kırşehir’in Binlerce Yıllık Tarihi Gün Yüzüne Çıkıyor
Kırşehir’in Binlerce Yıllık Tarihi Gün Yüzüne Çıkıyor
İçeriği Görüntüle

Kırşehir’de 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte minikler, kendi elleriyle yazdıkları dilekleri balonlara bağlayarak gökyüzüne gönderdi. Etkinlik, çocukların hayallerini ve umutlarını sembolik bir şekilde semaya taşıdı. AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yılmaz 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Fatma Bacı Çocuk Evleri’ni ziyaret ederek miniklerle bir araya geldiler.

Miniklerin dileklerini balonlarla gökyüzüne bırakmasına eşlik eden Başkan Ünsal, çocukların mutluluğunun en değerli armağan olduğunu vurguladı.

Kırşehir’de Miniklerden Gökyüzüne Dilek Balonları

“Çocuklarımızın Tebessümü En Kıymetli Armağan”

Başkan Ünsal, “Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, bizim için en kıymetli armağandı. Minik kalplerin kendi elleriyle yazdığı dilekler, balonlarla birlikte gökyüzüne bırakıldı. Her bir dilek; umutla, sevgiyle ve daha aydınlık bir gelecek hayaliyle semaya yükseldi. Çocuklarımızın haklarına saygı duyulan, güvenle büyüdükleri bir dünya için çalışmayı sürdüreceğiz. Onların mutluluğu, yarınlarımızın en güçlü teminatıdır.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Gurbet Erul