Kırşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile TEMA Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen doğa eğitimi etkinliğinde, Gazi Ortaokulu Anasınıfı öğrencileri doğayla iç içe unutulmaz bir gün yaşadı.

Kırşehir’de Minik Eller Geleceğe Nefes Oldu!2

Aşıkpaşa Tabiat Parkı’nda başlayan program kapsamında, çocuklara Tabiat Müzesi’nde yaban hayatı tanıtıldı. Ardından eğitim salonunda doğa bilinci üzerine bilgilendirme yapılarak, ormanlık alanda fidan dikimi gerçekleştirildi. Minik doğa dostları hem öğrenmenin hem de doğaya katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadı.

Kırşehir’de Minik Eller Geleceğe Nefes Oldu!

Yeni nesil “Türkiye Çöl Olmasın” bilinciyle büyüyor…

Gümüş Piyasasında Tarihi Zirve
Gümüş Piyasasında Tarihi Zirve
İçeriği Görüntüle

Etkinliği düzenleyen yetkililer, “Türkiye Çöl Olmasın” bilinciyle büyüyen bu neslin, doğayı sevmenin ve korumanın önemini bir kez daha gösterdiğini belirtti. Etkinliğe katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür edilirken, çocukların doğa sevgisiyle büyümesinin sürdürülebilir geleceğimiz için kritik olduğu vurgulandı.

Kırşehir’de Minik Eller Geleceğe Nefes Oldu!4

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman