Kırşehir TOBB Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler eserlerini Kültür Sanat Sokağı’nda sergiledi.

Kırşehir’de “Geleceğe Umut Konseri” düzenlendi
Kırşehir’de “Geleceğe Umut Konseri” düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Kırşehir TOBB Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerin eserlerinin sergilendiği Kültür Sanat Sokağı Gençlik Haftası kapsamında açıldı. Kırşehir TOBB Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler emekle hazırladıkları eserlerini sergiledi. Kız öğrenci yurdunda kalan öğrenciler sene boyunca yapmış olduğu eserleri Kültür Sanat Sokağı’nda bir araya getirdi.

Gençler.jpg22

Öğrenciler, eğitim sürecinin yanı sıra sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılarak kendilerini ifade etme fırsatı buldu. Yıl boyunca büyük bir özveriyle ürettikleri resimler, el işleri, fotoğraflar ve diğer sanat eserleri Kültür Sanat Sokağı’nda bir araya getirildi. Ayrıca etkinlikte dans gösterileri, halk oyunları ve canlı müzik ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Açılış töreninde öğrenciler, eserlerini ziyaretçilere tanıtmanın heyecanını yaşadı.

Kırşehir’de Kültür Sanat Sokağı Açıldı

Kültür, sanat ve estetikle kurulan bağ

Kırşehir TOBB Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleşen Kültür Sanat Sokağı açılışına Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek ile eşi, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Çakmakçı katıldı.

Kırşehir’de Kültür Sanat Sokağı Açıldı2

Vali Demiryürek açılışa ilişkin “Bugün eşimle birlikte, TOBB yurdunda kalan öğrencilerimizin eserlerinin sergilendiği sanat sokağının açılışını gerçekleştirdik.

#GençlikHaftası kapsamında hayata geçirilen bu anlamlı etkinliği gençlerimizin kültür, sanat ve estetikle kurduğu bağı görünür kılmak açısından oldukça kıymetli görüyor, bu güzel eserleri bizlerle buluşturan sevgili gençlerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Gurbet Erul