Kırşehir’de kırsal kalkınmayı güçlendirmek adına önemli bir toplantı gerçekleşti. 2025 yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Tahsisat Toplantısı, Kırşehir Valiliği’nde düzenlendi. Toplantıya Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Kırşehir Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Kırşehir Vali Yardımcısı/Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Yasin Özcan, İlçe Kaymakamları, Kırşehir İl Genel Meclisi Başkan Vekili Emrah Doğan ve ilgili kurumlar katıldı.
Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek başkanlığında gerçekleşen toplantıda köylerin altyapı ihtiyaçları ve 2025 yılına yönelik tahsisat planlamaları ele alındı. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Emrah Doğan geçtiğimiz günlerde Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümenliği görevine yeniden seçilmişti. Emrah Doğan, toplantı kapsamında tahsis edilecek ödeneklerin en verimli ve etkin şekilde kullanılması için titiz bir çalışma yürüteceğini belirtti.
KÖYDES projesiyle kırsalda yaşam kalitesi yükseliyor
Kırşehir İl Genel Meclisi Başkan Vekili Emrah Doğan’ın paylaşımı şu şekilde:
“Kırşehir İl Genel Meclisi Başkan Vekili olarak, bugün Vali Murat Sefa Demiryürek başkanlığında gerçekleşen 2025 Yılı KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi) Tahsisat Toplantısı'na katılım sağladık.
Toplantıda, Sayın Valimiz, Vali Yardımcıları, kıymetli Kaymakamlarımız ve İl Özel İdaremizin yetkilileriyle bir araya gelerek, köylerimizin altyapı ihtiyaçlarını ve 2025 yılına yönelik tahsisat planlamalarını detaylıca ele aldık.
KÖYDES projesi kırsal bölgelerimizdeki yaşam kalitesini artırma adına büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda, tahsis edilecek ödeneklerin en verimli ve etkin şekilde kullanılması için titiz bir çalışma yürüteceğiz.
Toplantı sonunda, ilimiz genelindeki ihtiyaç önceliklerine göre projelerin bir an önce hayata geçirilmesi ve uygulama sürecinin yakından takip edilmesi kararlaştırıldı. Kırşehir'imizin her köşesindeki vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına sahip olması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu projelerin ilimize hayırlı olmasını dilerim.”