AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, TBMM Genel Kurulu’nda 259 Sıra Sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine katıldı. Genel Kurul çalışmalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Erkan, teklifin yasalaşması için sürecin önemine dikkat çekti.

Öte yandan AK Parti Kırşehir Milletvekili Erkan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile bir araya geldi. Görüşmede Kırşehir’de devam eden projeler ele alındı ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Kırşehir’de Devam Eden Projeler Bakanlık GündemindeKırşehir’de devam eden projeler masaya yatırıldı

Milletvekili Erkan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bakan Yardımcımıza şehrimize göstermiş oldukları ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Metin Çoban hakkın rahmetine kavuştu
Metin Çoban hakkın rahmetine kavuştu
İçeriği Görüntüle

Bu temaslar, hem TBMM’de yürütülen kanun teklifleri hem de Kırşehir’de devam eden altyapı projeleri açısından milletvekillerinin aktif çalışmalarını ortaya koydu.

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman