18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı
18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı
İçeriği Görüntüle

İl AFAD Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlara yönelik afet farkındalık ve yangın eğitimi gerçekleştirdi. Eğitimde, afetlerin ortaya çıkma sebepleri arasında eğitimsizlik, bilgisizlik, dikkatsizlik ve yeterli önlemlerin alınmaması gibi faktörlerin rol oynadığı vurgulandı.

Kırşehir'de Afad'tan Kuruluşlara Afet Farkındalık Ve Yangın Eğitimi!

AFAD yetkilileri, normal bir doğa olayı olan yağmur veya kar yağışının sonuçlarının, yeterli önlemler alınmadığında afetlere dönüşebileceğine dikkat çekti. Bu nedenle evler, okullar ve işyerlerinde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği belirtildi. Bulunduğumuz alanlarda her an oluşabilecek risklere karşı tedbirli olunmasının önemine değinildi.

Kırşehir'de Afad'tan Kuruluşlara Afet Farkındalık Ve Yangın Eğitimi!2

AFAD İl Müdürlüğü tarafından verilen farkındalık eğitimleri, yaşam alanlarında oluşabilecek tüm tehlikelere karşı alınabilecek önlemleri kapsıyor. Yetkililer, bu tür eğitimlerin hız kesmeden devam edeceğini ve toplumun her kesiminde güvenlik kültürünün yaygınlaştırılmasının hedeflendiğini belirtti.

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman