Kırşehir iş dünyasının yakından takip ettiği Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde sandık günü geldi. KTSO Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri 3 Ekim 2026 Cumartesi günü Süleyman Türkmani İlkokulu’nda (Adliye yanı) gerçekleştirilecek. Resmî seçim ilanına göre oy verme işlemi saat 10.00’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek.
Kırşehir TSO Seçimlerinde Kimler Yarışacak?
Kırşehir TSO seçimlerinde Ahmet Sarı ve Şaban Çelik’in listeleri karşı karşıya gelecek. Yaklaşık 2 bin 500 üyenin sandık başına gitmesinin beklendiği seçimler 12 meslek grubunda gerçekleştirilecek. Üyeler kendi meslek gruplarında Meslek Komitesi ve Meclis üyelerini belirlemek üzere oy kullanacak.
Seçim sürecinde iki aday da KTSO üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürürken, Ahmet Sarı şeffaflık, ortak akıl ve üyelerle doğrudan iletişim vurgusu yaptı. Şaban Çelik ise yatırım, üretim, teşviklerin daha etkin kullanılması, sanayi alanlarının geliştirilmesi ve kurumlar arası iş birliği başlıklarını öne çıkardı.
Oy Kullanacak KTSO Üyelerine Önemli Uyarı
Seçim öncesinde üyelerin sandık başında herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli belgeler konusunda hatırlatma yapıldı.
Paylaşılan seçim duyurularına göre şahıs firmalarının kimlik belgelerini, şirketlerin ise yetki belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Üyelerin sandığa gitmeden önce belgelerini kontrol etmeleri önem taşıyor.


