Kırşehir Ticaret Borsası’nda seçim heyecanı başladı. Borsanın yeni dönem yönetiminin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2026 Perşembe günü gerçekleştirilecek.
Başkanlık yarışı öncesinde adaylar da netleşti. Mehmet Kangal, Hasan Ünlü ve mevcut Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, başkanlık için adaylıklarını açıkladı.
Kırşehir Ticaret Borsası Seçiminde 372 Oy Kullanılacak
Kırşehir iş dünyasının yakından takip edeceği seçimde toplam 372 oy kullanılacak. Sandıktan çıkacak sonuçla birlikte Kırşehir Ticaret Borsası’nın yeni dönem yönetimi şekillenecek.
Üç adayın yarışacağı seçim nedeniyle gözler 1 Ekim tarihine çevrilirken, mevcut Başkan Neşet Yavuz yeniden görev için üyelerden destek isteyecek. Mehmet Kangal ve Hasan Ünlü ise başkanlık yarışında Yavuz’un karşısındaki diğer iki isim olacak.
Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Kim Olacak?
Kırşehir Ticaret Borsası’nda 1 Ekim’de yapılacak seçim, üç adaylı bir başkanlık yarışına sahne olacak. 372 oyun kullanılacağı seçim sonucunda Kırşehir Ticaret Borsası’nın yeni dönemde hangi isim tarafından yönetileceği belli olacak.
Seçime ilişkin adayların çalışmaları ve önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamaların ardından Kırşehir Ticaret Borsası’ndaki başkanlık yarışının daha da hareketlenmesi bekleniyor.




