14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla düzenlenen mevlit programında şehitler dualarla anıldı. Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan’dan birlik ve vefa mesajı...
Şehit Aileleri Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Kırşehir Şehit Aileleri Derneği, 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Aziz şehitlerin ruhuna ithafen düzenlenen mevlit programı, duygusal anlara sahne oldu.
Programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Kılıçaslan: “Bu Vatan Şehitlerimizin Emanetidir”
Etkinlikte konuşan Kırşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan, katılımcılara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle düzenlediğimiz bu mevlit programımıza katılan başta kıymetli şehit ailelerimize ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Sayın Seher Ünsal’a, Merkez İlçe Başkanı Sayın Ali Demir’e, Kadın Kolları Başkanı Sayın Fatma Yılmaz’a ve basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür ediyorum.”
Kılıçaslan, konuşmasında şehitliğin en yüce makam olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:
“Bu topraklar, binlerce yıldır nice kahramanın kanıyla vatan olmuştur. Şehitlerimiz sadece birer asker değil; birer evlat, eş, baba ve kardeştir. Onların yokluğu, yüreğimizde derin bir sızı bıraktı. Ancak biliyoruz ki, onların bıraktığı bu kutsal miras bize güç veriyor.”
“Birlik ve Beraberlik İçinde Yürümeye Devam Edeceğiz”
Kılıçaslan, konuşmasının devamında şehit ailelerine olan desteklerini sürdüreceklerini belirtti:
“Kırşehir Şehit Aileleri Derneği olarak şehitlerimizin hatırasını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Devletimizin ve milletimizin desteğiyle bu yolda kararlılıkla yürüyeceğiz.”
Etkinliğin sonunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitler rahmetle anıldı, gazilere de sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulunuldu.




