Kırşehir İl Özel İdaresi, çevre ve altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni bir yatırım desteği aldı. AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan’ın paylaşımına göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Kırşehir İl Özel İdaresi için 23 milyon 970 TL tutarında kaynak onaylandı.

Araç ve Ekipman Alımı Yapılacak

Bu yatırım kapsamında İl Özel İdaresi envanterine çöp konteyneri, çöp toplama aracı ve greyder alımı yapılacak. Bu ekipmanlar sayesinde il genelindeki temizlik, yol bakımı ve çevre düzenleme faaliyetlerinin daha etkin ve hızlı yürütülmesi hedefleniyor.

CHP’li Belediyelere Rüşvet Operasyonu: 24 Gözaltı
CHP’li Belediyelere Rüşvet Operasyonu: 24 Gözaltı
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Erkan’dan Teşekkür

Bakan Kurum’a teşekkür eden Milletvekili Erkan, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından, Kırşehir İl Özel İdaremize 23.970.000 TL yatırım bedeliyle çöp konteyneri, çöp toplama aracı ve greyder alımı onaylanmıştır. Şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik bu önemli destekten dolayı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a ilimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir: Gurbet Erul