Özel nedenlerden dolayı yaklaşık bir aydır Eskişehir'deyim. Bir süre daha buradayım. Yazılarımı buradan yazıp, Kırşehir gündemi buradan takip etmeye devam ediyorum.

Maalesef Kırşehir’de çok üzücü olaylar yaşanıyor. Burada diğer olayların detaylarına girmek istemiyorum, çünkü emniyet güçleri gerekeni yapıyorlar. Benim değinmek istediğim Kırşehir Belediyespor da meydana gelen olaylar ve Kırşehir’in öz çocuğu, yıllar önce Kırşehir Petlasspor’da futbol oynamış spor akademisi mezunu, karakteri, beyefendiliği, saygınlığı, futbol bilgisi üst düzeyde insan gibi insan, adam gibi adam Hakan Karaca’nın istifasıyla ilgili.

Yıllardır yazarım Kırşehir’de Kırşehir çocuğu olmak suç diye!

Kırşehirliyseniz dışlanırsınız, yıpratılırsınız, ayak oyunlarına kurban gidersiniz. Aynen geçmişte bu memlekete hizmet edenler gibi, aynen geçmişte hiç para almadan yıllardır Kırşehirspor’da futbol oynamış Abdurrahman Cem ve Muzaffer Atabay gibi bu günde memleketin öz evladı Hakan Karaca gibi. Bunları bizzat ben de yaşadım.

Hakan Hoca Kırşehir’e gelirken doğup büyüdüğü, memleketine hizmet edecek olmanın sevinciyle, gururuyla gelmiş, maddi konuları sorun etmemiş, kendisine verilen sözler yerine getirilmediği halde elindeki futbolcu kadrosuyla en iyisini yapmaya çalışmış, takımı toparlamış, oynattığı göze hoş gelen futbolla dikkatleri üzerine çekmiş, içeride ve dışarıda kazandığı puanlarla takımı üst sıralara taşımıştır.

Geçmişten itibaren kariyeri başarılarla dolu Hakan Hoca maalesef bugün istifa etmek zorunda kalmıştır.

Aldığım duyumlara göre futbolcu geçinen bazı müsveddeler Hakan Hoca’ya karşı isyan bayrağı açmışlar, biz hocayı istemiyoruz diyerek antrenmanlara çıkmamışlar, bu organize olaylara yönetimden birileri de dahil olarak Hakan Karaca’yı istifaya zorlamışlardır.

Bu olay Kırşehirspor tarihinde bir ilktir. Utançdır, ayıptır ve sözde yönetici geçinen birileri utanmalıdır, ayıplanmalıdır.

Birinci sorum, Hakan Hoca’yı istemeyerek antrenmanlara çıkmayan futbolcu geçinen müsveddeler sadece kendileri mi hareket ettiler?

İkinci sorum bu isyan bayrağının arkasında yönetimden birileri var mı?

Üçüncü sorum “menejer” diye geçinen muhteremler bu organizasyonun neresindeler?

Bana kalırsa hepsi birlikte hareket ederek Hakan Karaca Hoca’ya komplo kurdular. İleride bunların kokusu çıkar ama olan Kırşehir Belediyespor’a olacaktır.

Acaba Kırşehir Belediyespor başkanı ve yönetiminin Hakan Hoca 'ya karşı isyan bayrağı açan futbolcuları neden kadro dışı bırakmadılar, güçleri mi yetmedi, neden ve kimlerden korktular, o futbolcu geçinen müsveddeler Kırşehirspor’dan büyükler mi, bu gücü nereden aldılar, futbolcular oynamazsa küme düşeriz diye mi korktular?

Hakan Hoca'yı harcamak yönetimin işine mi geldi ?

Eeeey yönetim kadrosu 3 veya 5 futbolcu müsvettesine gücünüz yetmiyorsa, Kırşehir’in çocuğu Hakan Karaca Hoca’ya sahip çıkarmıyorsanız siz ne işe yararsınız, oralarda neden bulunuyorsunuz?

Verdiğiniz hangi sözleri yerine getirdiniz?

Sadece Hakan Hoca’ya karşı değil alt yapı sorumlusu yaptığınız ömrünü Kırşehir ve Kırşehirspor’a adamış Abdurrahman Cem hocama maddi, manevi verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz, takındığınız tavır ve söylemlerinizle istifanın eşiğine getirdiniz. Önceden Kırşehirspor’da top oynamış futbolculara protokolde yer vermediniz, ne sözleriniz, ne icraatlarınız da güvenirlik var.

Bugün Kırşehir Belediyespor sayesinde başkansınız, yöneticisiniz ama yarın bu görevlerden ayrıldıktan sonra Kırşehir caddelerinde gezemeyeceksiniz.

Buradan taraftarımız Pazar günü Kırşehir’de oynanan Nazilli maçında Hakan Hoca lehine tezahürat yaptılar, maç bitiminde Hakan Hoca'ya karşı isyan bayrağı açan futbolcuları ve işin içinde olan yöneticileri protesto edildi ve Kırşehir’in sahipsiz olmadığını gösterdiler. Hakan Hoca ve memleketin evladına sahip çıktılar.

Hakan Karaca’lar, Abdurahman Cem’ler kolay yetişmiyor.

Yazık, çok yazık, olan Kırşehir’e oluyor, maalesef Kırşehir’de Kırşehir çocuğu olmak suç oldu.