Aslında yazacaklarım çok sert ve ağır olurdu, çünkü bir Kırşehir çocuğu olarak, yıllardır “Kırşehir Çiğdem” gazetesinde köşe yazarlığı yapan birisi olarak ayrıca Kırşehirspor’da futbol oynamış birisi olarak çok doluyum, derdim çok büyük lakin böylesine yumuşak bir tavsiye de bulunarak Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut’a ve yönetime seslenmek istiyorum. 
Kırşehir Belediyespor içeride ve dışarıda kazanamayarak puan kayıplarına devam ediyor. 
Yanlış hoca tercihi tüm hatalara ve puan kayıplarına rağmen hocada ısrar edilmesi, bu facianın ortaya çıkmasına neden olmuştur. 
Ben bu hocayı bir türlü anlamıyorum. Bir bakıyorsun takımın en başarılı futbolcusunu, ya oyundan çıkarıyor, ya da diğer maçta oynatmıyor. Bu nasıl bir mantık, bu nasıl bir teknik direktör anlayışı?
Ha anlarım bir futbolcu sakat veya hasta ise, ya da takım içinde sorun yaratıyor, hocasına karşı geliyorsa oynatmaz, kesersin. Buna ne benim, ne de taraftarın bir tepkisi olmaz. 
Ayrıca Teknik direktör Hakkı Kocaoğlu’nu maçlarda takip ediyorum. Başka takımların hocaları futbolcularını motive ediyor, taktik veriyor, uyarıyor. Bizim hoca da sürekli hakem kararlarına itiraz edip, hakemlerle didişip duruyor. Böyle bir mantıkla başarılı olmak mümkün mü?
Bu hocanın takıma artık bir faydası olacağını düşünmüyor ve derhal görevine son verilmesi gerekiyor. 
Yönetimin ilk yapması gereken hocanın ve ekibinin görevine son vererek bir an önce adı ve kişiliği Kırşehir ve Kırşehirspor’la özdeşleşen, ömrünü Kırşehir ve Kırşehirspor’a adayan karşılığında hiç bir maddi menfaat beklemeyen Abdurrahman Cem hocamızın getirilmesi doğru bir karar olacaktır. 
Abdurrahman Cem hocamızın şu ana kadar Kırşehirspor’da görev yapan hocalardan eksiği olmadığı gibi aksine futbol bilgisiyle emeğiyle, çalışkanlığıyla fazlalığı vardır. Şimdiye kadar teknik adam olarak görev verilmemesi hatadır. Artık bu hatadan dönme zamanı gelmiştir. 
Abdurrahman Cem hocamın teknik ekibinde yine kendileri Kırşehirli olan Kırşehirspor’da futbol oynamış Sinan Özdoğan, Muzaffer Atabay, Ömer Filizgök, Mutlu Kaya ve Hacı Ahmet Çelik ve et Ali Uçar gibi isimler yer almalıdır.   
İkincisi ise devre arasında bu takıma gerekli takviyelerin yapılması zorunludur. Eksik bölgelere ve yetersiz olan futbolcuların yerine gerekli takviyelerin yapılması gereklidir.
Sadece hoca değişikliği tek başına yeterli olmayacaktır. İşte yönetim içinde de çatlaklar oluştuğunu duyuyor ve bundan üzüntü duyuyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri nedeniyle yönetimdeki arkadaşların arasının açık olduğu, hatta birileri ile küs ve kırgınlık yaşadığı, bunun da takıma olumsuz yansıdığı duyumlarını alıyorum.
Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun devreye girip gereğini yapması artık kaçınılmaz bir görev olmuştur. Yönetim içinde yaşanan kırgınlıkları ortadan kaldırması, gerekirse teknik direktör değişliğine gidilmesini sağlamalıdır.
Yoksa takımın bu şekilde her geçen gün puan cetvelinden aşağıya doğru inmesi hiç istemeyiz ama belki de ligden düşmesine doğru gitmesine neden olacaktır. 
Dost acı söylermiş ama doğruları söylermiş, benden söylemesi. Eğer bu takım tekrar  Üçüncü  Lige, ardından  bölgesele düşerse vebali  büyük  olur. Tabi bunun hesabını de kimse veremez. Ama fatura da iş başındaki Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu ve ekibine çıkar. 
Çünkü Kırşehir’de öyle insanlar var ki Kırşehirspor’un varlığıyla yaşıyor, kazanınca  seviniyor, kaybedince üzülüyor, bu insanların hayatları,  yaşam  tarzları Kırşehirspor olmuştur.
Gelin artık zaman geçirmeden biran önce alacağınız doğru kararları alın, neşteri vurun ve bu takımda yeniden başarıyı sağlayan. Bu insanların umutlarını söndürmeyin, hayatlarını zehir etmeyin.