Kırşehir Belediyesi Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ne yeni sezon meyve fidanları geldi. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte, Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde de meyve fidanlarının satışında hareketlilik yaşanıyor.

Yeşilin ve Çiçeklerin Adresi

"Mücadeleye sonuna kadar devam edeceğimizin sözünü veriyoruz" "Mücadeleye sonuna kadar devam edeceğimizin sözünü veriyoruz"

Kırşehirli hemşehrilerimiz evlerinin bahçelerini, balkonlarını yeşillendirebilmek ve bitkiler hakkında bilgi almak için Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ne akın ediyor. Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçekler, ağaçlar, çalılar ve bahçe ekipmanları satışa sunuluyor. Aynı merkezde bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyaç da karşılanabiliyor. Âşıkpaşa Spor Salonu’nun hemen karşısında bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde çiçekler, grasslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışı başlamış durumda.

Geniş Ürün Yelpazesi

Hemşehrilerimizin hizmetinde olan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde bahçe peyzaj ve bakım çalışmalarında kullanılabilecek sertifikalı 4'lü ve 6'lı ithal çim tohumu karışımları, düz ve esnek çim sınırlayıcısı, dolomit taş, cüruf, süs bitkisi çeşitleri, sertifikalı sebze ve çiçek tohumu çeşitleri, bahçe bakım gübreleri, bahçe bakımında kullanılacak el aletleri ve bahçeye dair her şey bulunuyor. İç mekânlar için ise saksı çeşitleri, kaktüs ve sukulent çeşitleri, iç mekân bitkileri, bitkiler için sıvı gübreler, çiçek tohumları ve teraryum malzemelerine Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde ulaşılabiliyor.

Yeni Sezon Fidanları

Yaklaşık 10.000 adet aşılı, sertifikalı açık kök meyve fidanı, 1.600 adet poşetli ve saksılı meyve fidanı, Trabzon hurması, hünnap, oronya, alıç, üvez, kivi, zeytin, limon, portakal, kumkuat, fındık ve nar gibi çeşitler ile 350 adet 5-6 yaş büyük meyve fidanı olmak üzere yeni sezon itibarıyla Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde fidanlar satışa sunuluyor.

Muhabir: İLKNUR ÖNCÜ