TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırşehir Belediyesporumuz. Bir haftada üç maç oynadı ve özellikle son iki maçını kazanarak çıkışa geçti. 
Malumunuz üst üste evinde iki maçı berabere bitiren Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, sahada gezinen, mücadeleden kaçınan, formasının hakkını vermeyenlere gösterdiği sabrı bir kenara bıraktı ve zorlu Kırklarelispor karşısında kadroda büyük revizyona gitti. 8 futbolcuyu kenara çekip, kenarda duranları sahaya sürdü.
Kırklarelispor karşısında ortaya koyduğu futbol ve mücadele sonucu bu zorlu deplasmanda 3 puanla dönen takımımız işte bu moralle Cumartesi günü Vanspor karşısına çıktı.
Vanspor da bu grupta hedefe oynayan bir takım. Her ne kadar puan cetvelinde 12 puanla 8’inci olsa da bu önemli değil, Çünkü iki hafta 13 sırada bulunan Kırşehirsporumuz iki hafta kazanınca dördüncü sıraya kadar yükseldi. Bu nedenle Vanspor da grubumuzda hedefe oynayan bir takım. Vanspor’un Sportif Direktörü Feyyaz Uçar olması da bu grupta iddialı olduğunun bir göstergesi bence. Sayın Uçar ilk yarıyı 1-0 yenik kapatınca bayağı morali bozuk bir şekilde şeref tribünden stad dışına çıktı. İkinci yarıda Kırşehir Belediyespor’un 10 kişi kalmasıyla birlikte umutlanmış ve zaman zaman heyecanını gördüğüm Feyyaz Hoca’nın bitiş düdüğünden sonraki büyük üzüntüsüne tanık oldum. Futbol da bazen böyle üzüntüler kaçınılmaz tabi.
Biz de birkaç hafta aldığımız kötü sonuçlarla sahadan üzgün ayrıldık, yıkıldık. Ama Gürses Hoca’nın takım üzerinde bir dokunuşu ile yeniden ayağa kalktık ve iki haftada hem güzel futbol oynuyor, hem de kazanıyoruz. Üstelik bu hafta 10 kişi kalmamıza rağmen…
Evet daha önce oynadığı 6 maçtan sonra son iki maçında ne oldu da hem güzel oynuyor, hem da kazanıyoruz.  Bunda Gürses Hoca’nın dokunuşunu inkar etmemek lazım. Gürses Hoca gördüğü yanlışlıkta ısrar etse belki iki maçta istenmeyen sonuçlar devam edecekti. Ama baktı ki sahaya sürdüğü oyuncu tercihlerinde bir hata var, güvendiği oyuncuların performansı düşük ya da gününde değil, o zaman yapılması gereken neşteri vurmak. Gürses Hoca da bunu yaptı. 
Kazana hırsı olan, orta sahada çoğalan, rakibe basan, koşan, mücadele eden bir takım elbette kazanacak. 
Biz de Kırşehir Belediyespor’da bunu görüyoruz iki haftadır. 
Dileğimiz bu kazandığımız maç bize rehavete sürüklemez. Bu galibiyetleri unutup, önümüze bakmalıyız. Perşembe günü bir kupa maçımız var, ardından Pazarspor. İnşallah güzel sonuçlar alır ve hedefimize adım adım ulaşırız.
Tebrikler Kırşehir Belediyespor’a ve ona güvenip destek ve katkı sunanlara...