Geçen sezon 2. Lig’te başarılı bir performans gösterip, TFF Birinci Ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyesporumuz yeni sezona da çok iyi bir başlangıç yaptı. 
Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Pazarspor’u güzel bir futbol ve sonuçla 3-0 yenerek lige “merhaba” diyen yeşil-beyazlı ekibimiz ikinci maçında kendisi gibi ligte zirve hesabı yapan ve bütçe olarak kat ve kat büyük rakamlarla kurulan Diyarbakır ekibi Amedspor’u tek golle de olsa yenip ikide iki yaparak liderliğini sürdürdü.
Malum Kırşehir Belediyespor’un geçen sezonki futbolcularından 2-3 tanesi hariç hepsi kulüpten ayrıldığı için yeni baştan bir kadro kuruldu. 
Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve yönetimi genç ve dinamik bir kadro kurarak lige girdiklerini ve hedeflerinin üst sıralar olduğunu söylediğinde belki inanmayanlar olmuştu. Ama bu sezon ilk kez bir resmi maçta izleme imkânı bulduğumuz Kırşehir Belediyespor’un iyi bir kadrosu olduğu ortada.
Kırşehir Belediyespor’un sahada gezinen, mücadeleden kaçınan, formasının hakkını vermeyen hiçbir futbolcusu yoktu bence. Hepsi canla başla mücadele etti, 90 dakika yorulmadan koşup mücadele ettiler ve sahadan altın değerinde üç puan alarak liderliğini sürdürdüler.
Kazanma hırsı olan, orta sahada çoğalan, rakibe basan, koşan, mücadele eden bir takım elbette te kazanacak. 
Genç bir kadro kuran, Kırşehir Belediyesi’nin ve Başkan Selahattin Ekicioğlu’nun dışında hiçbir kurum ve kuruluştan maddi anlamda bir destek alamayan Başkan Mustafa Bulut ve ekibi, mütevazi bir bütçeyle, kumaşı iyi olan genç ve gelecek vaad eden bir takım kurduklarını gördük. 
Karşısında Kırşehir Belediyespor’dan kat ve kat bütçeyle kurulmuş bir Amedspor vardı ve tek golle de olsa yenip yolumuza devam ettik.
Bugünkü yazımda futbolcularımızı tek tek değerlendirmek istemiyorum. Çünkü hepsi sahada canla başla mücadele ederek formalarını sonlarına kadar ıslattılar. Hepsini kutluyorum. 
Tabi gönül ister ki sporun barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu unutmadan, siyaset gütmeden bu ili yöneten herkes yeşil-beyazlı ekibimizin etrafında kenetlenebilse bu başarı grafiği daha da artacak, hatta Kırşehir daha üst liglerde başarıyla temsil edilecek ve bundan da bütün Kırşehir faydalanacaktır. 
Kırşehir’in tanıtımına, spordaki başarısıyla anılmasına vesile olan Kırşehir Belediyespor’umuz üzerinde hiç kimse siyaset güdemez, gütmemelidir.  
Takımın adının Kırşehir Belediyespor olmasından hiç kimse gocunup rahatsız olmamalı. Dün Kırşehir Belediyespor’un başında o günkü Belediye yönetiminde bulunan AK Partili Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin ve ekibi vardı ve herkes bu takımın etrafında kenetlenmiş, başarıya ortak olmuşlardı. 
Bugün Belediye yönetimi değişti, CHP’li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu var. Üstelik bugün yönetiminde Belediye’den kimse yok. Kulüp yönetimi siyasi görüş ve düşünceleri farklı olsa da Kırşehir’i seven, Kırşehir için canını ortaya koyan isimlerden oluşuyor. 
O zaman bu kısır çekişmeler niye? 
Destek yerine köstek olmak niye?
Bu takım hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olamaz, olmadı da. 
Bir hatırlatmam gerekirse geçen sezon 2. Lig’te play-off’a çıktığımızda her siyasi partinin başkan ve yöneticileri, eski belediye başkanları, hatta eski kulüp başkanları o gün nasıl da protokol tribününde yeşil-beyazlı atkılarla yerlerini alıp, başarıya ortak olmuşlardı. Keşke sadece başarıda değil, her zaman aynı desteği verseler…
Evet Kırşehir Belediyespor Türkiye liglerinde Kırşehir’in adını başarıyla duyuruyor ve bütün Kırşehirlilerin göğsünü kabartıyorsa herkes bu takıma sahip çıkmak ve destek vermek zorundadır. 
Eğer destek vermemek için bütün gücünü kim ortaya koyuyorsa birileri hem kendilerine, hem de Kırşehir’e büyük zarar veriyor bunu unutmamaları lazım.
Gönlümüz Kırşehir Belediyesporumuzun bu sezon da yine bir tarih yazması. Hatta şampiyon olup TFF 1. Ligi’ne yükselmesi.
Umarım bu başarıda Kırşehir’in atanmışlarının da seçilmişlerinin tuzu olur. 
Tebrikler Kırşehir Belediyespor’a ve ona güvenip destek ve katkı sunanlara...