Boztepe Kaymakamı Abdulhamit Bayram, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Baki ve Orta Mahalle Muhtarı Salih Bozdemir eşliğinde Boztepe ilçesine bağlı Orta Mahalle’de hane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kaymakam Bayram, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarına giderek onlarla hasbihal etmek, onları dinlemek ve kamu hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla yürütülen Sosyal Destek Yardımları kapsamında Orta Mahalle’de ikamet eden vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakam Bayram'dan Orta Mahalle'ye Destek Ziyareti1

Bu ziyaretlerle, devletin şefkatli elinin vatandaşların yanında olduğunu hissettirmeyi amaçlayan Kaymakamlık, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları aradı. Kaymakam Bayram, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için gerekli yardımların sağlanacağını belirtti.

Kırşehir’de Trafik Denetimleri Sıkılaştı: 66 Bin Araç Kontrol Edildi, 10 Bin Ceza Yazıldı
Kırşehir’de Trafik Denetimleri Sıkılaştı: 66 Bin Araç Kontrol Edildi, 10 Bin Ceza Yazıldı
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Abdulhamit Bayram, ziyaretleri sırasında ihtiyaç sahibi ailelerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Bayram, devletin sunduğu sosyal yardımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca, vatandaşların kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman